Dogovorimo se za sestanek


   


   

  Vizija

  Naj čas, ki ga boste preživljali v prijetni senci na vrtu postane vaš najljubši del dneva. Naša vizija je, da boste na prostem uživali tako zelo, da ne boste več hoteli nazaj v stanovanje. Najsi gre za druženje z najdražjimi, samotni večer s knjigo ali popoldansko igro z otroki – Genial rešitve združujejo udobje doma in svobodo bivanja v naravi.

  Zakaj?

  Bivanje in druženje na prostem povezuje, spleta močne stike v skupnosti in poskrbi za zgodbe, ki jih ne boste pozabili. Naše snovanje idej za pergolo in druge nepogrešljive dodatke za dom, o katerih boste sanjali, pa se ne ustavi pri že znanih rešitvah. Naša ekipa namreč premore znanje in navdih, ki poskrbita, da skupaj z vami oblikujemo vaš nov zunanji bivalni prostor, ki vam bo pisan na kožo.

  Kako?

  Delujemo po principu treh Sokratovih sit: resnica, dobronamernost in koristnost. Vsaki ideji vdihnemo življenje. Pri tem se držimo preudarnih rešitev in spodbudnega razmišljanja, s katerima vam pomagamo pri odločitvah na vsakem koraku vaše nakupne poti. Kvalitetno storitev in produkte povezujemo v edinstveno personalizirano rešitev, narejeno zgolj za vas.

  Kaj?

  Naša primarna naloga je, da izobražujemo in vam pomagamo razumeti razlikovalne prednosti naših produktov in storitev. V množici ponudbe, v kateri se zlahka izgubite, vas spoznavamo le z vrhunskimi evropskimi proizvajalci in njihovimi produkti. Notranjih in zunanjih prostorov tako ne boste več dojemali kot ločenih, marveč kot skupen življenjski prostor.

  Vrednote

  Dinamičnost – Nenehno ustvarjamo, sledimo tržnim trendom in vas seznanjamo z novimi znanji.

  Srčnost in empatija – Svetujemo pristno, odženemo dvome in gradimo zaupanje.

  Kakovost – Prisegamo le na najvišjo kakovost produktov, ker nas povprečje ne zanima. Na račun kakovosti ter varnosti ne sprejemamo nobenih kompromisov.

  Lepota – Nepopravljivi esteti po duši.

  Spoznajte ga od blizu...

  primož beuc genial senčila direktor lastnik

  Primož Beuc

  Ustanovitelj, direktor

  Primož je samozavesten, discipliniran, iznajdljiv in motiviran. Okolico navdušuje z novim znanjem in humorjem. Ob njem se človek enostavno počuti pozitivno in sproščeno. Je glasbenik po duši, zato ga pesem življenja in modrosti navdihuje tudi v poslu, kjer prepleta umetnost in udobje ter ju manifestira v vaš dom.

  Ima več kot 10 let izkušenj z uspešnim vodenjem in nadzorom gradbenih projektov vrednih več milijonov evrov. Vodil je sektor upravljanja stanovanj in poslovnih objektov, deloval je v designu in prodaji. Skupno dobro ga navdušuje, da se konstantno posveča osebnostni rasti in dojemanju kvantnega sveta za optimističen pogled na svet.

  Kako je nastal Genial?

  Najbolje napovemo prihodnost, če jo izumimo.

  Dolgoletne izkušnje iz področja gradbeništva, prodaje in vodenja projektov ter strast do ustvarjanja, je Primož združil pod eno streho. Tako je nastal Genial. Z željo po konstantni rasti in svobodi, ob največji vrednoti, delati dobro za vse in to z veseljem početi.

  Verjamemo, da je povezovanje in sodelovanje nujno, če želimo na trgu ponuditi kvalitetne rešitve, ki bodo imele dodano vrednost. Izhajamo iz sebe, zato vam ponujamo zares koristne nasvete pri izbiri. Prepričani smo, da ponudba vrhunskih izdelkov na trgu ne pomeni veliko brez prave storitve, ki ju kvalitetno poveže v neločljivo celoto.

  Obiščite nas v razstavnem salonu

  Sproščen pogovor ob okusni kavi je koristen za medsebojno spoznavanje. Zato vas vabimo v udobje naše dnevne sobe, kjer bomo skupaj snovali ideje in ustvarjali genialne rešitve.

  Dogovorimo se za sestanek


    


    

   Arrow