Dogovorimo se za sestanek


   


   

  Vizija

  Naj čas, ki ga boste preživljali v prijetni senci na vrtu postane vaš najljubši del dneva. Naša vizija je, da boste na prostem uživali tako zelo, da ne boste več hoteli nazaj v stanovanje. Najsi gre za druženje z najdražjimi, samotni večer s knjigo ali popoldansko igro z otroki – Genial rešitve združujejo udobje doma in svobodo bivanja v naravi.

  Zakaj?

  Bivanje in druženje na prostem povezuje, spleta močne stike v skupnosti in poskrbi za zgodbe, ki jih ne boste pozabili. Naše snovanje idej za pergolo in druge nepogrešljive dodatke za dom, o katerih boste sanjali, pa se ne ustavi pri že znanih rešitvah. Naša ekipa namreč premore znanje in navdih, ki poskrbita, da skupaj z vami oblikujemo vaš nov zunanji bivalni prostor, ki vam bo pisan na kožo.

  Kako?

  Delujemo po principu treh Sokratovih sit: resnica, dobronamernost in koristnost. Vsaki ideji vdihnemo življenje. Pri tem se držimo preudarnih rešitev in spodbudnega razmišljanja, s katerima vam pomagamo pri odločitvah na vsakem koraku vaše nakupne poti. Kvalitetno storitev in produkte povezujemo v edinstveno personalizirano rešitev, narejeno zgolj za vas.

  Kaj?

  Naša primarna naloga je, da izobražujemo in vam pomagamo razumeti razlikovalne prednosti naših produktov in storitev. V množici ponudbe, v kateri se zlahka izgubite, vas spoznavamo le z vrhunskimi evropskimi proizvajalci in njihovimi produkti. Notranjih in zunanjih prostorov tako ne boste več dojemali kot ločenih, marveč kot skupen življenjski prostor.

  Vrednote

  Dinamičnost – Nenehno ustvarjamo, sledimo tržnim trendom in vas seznanjamo z novimi znanji.

  Srčnost in empatija – Svetujemo pristno, odženemo dvome in gradimo zaupanje.

  Kakovost – Prisegamo le na najvišjo kakovost produktov, ker nas povprečje ne zanima. Na račun kakovosti ter varnosti ne sprejemamo nobenih kompromisov.

  Lepota – Nepopravljivi esteti po duši.

  Spoznajte nas od blizu...

  Primož Beuc

  Ustanovitelj, direktor

  V središču našega podjetja je naš ustanovitelj in direktor Primož.

  Primož je karizmatičen voditelj, ki izžareva samozavest, disciplino, iznajdljivost in motivacijo. Okolico očara s svojo željo po znanju in nalezljivim smislom za humor. Ob njem se človek enostavno počuti pozitivno in sproščeno. Je glasbenik po duši, zato ga pesem življenja in modrosti navdihuje tudi v poslu, kjer prepleta umetnost in udobje ter ju manifestira v vaš dom.

  Z več kot 10-letnimi neprecenljivimi izkušnjami, ki jih je dobil z uspešnim vodenjem in nadzorom večmilijonskih gradbenih projektov, je Primož tudi vodil sektor upravljanja stanovanj in poslovnih objektov, deloval v designu in prodaji. Skupno dobro ga navdušuje, da se konstantno posveča osebnostni rasti in dojemanju kvantnega sveta za optimističen pogled na svet.

  S Primožem na čelu si prizadevamo zagotoviti rešitve za senčenje, ki izboljšajo vašo izkušnjo bivanja na prostem in prinašajo udobje ter eleganco v vaš dom ali podjetje.

  Maks Vodopivec

  Prodajno-tehnični svetovalec

  Spoznajte Maksa, sodelavca z neprecenljivimi desetletnimi izkušnjami na področju trženja, kjer je deloval tako v B2B kot B2C sektorju. Je dober poslušalec, kateremu so pomembne vaše želje in je vedno v iskanju pravih ter optimalnih rešitev. Kot izkušen strokovnjak, resnično topel in prijeten posameznik, brez truda plete pristne vezi z vsemi v svoji bližini.

  Maks je aktiven prostovoljni gasilec že več kot 15 let, kar odraža njegovo neomajno predanost služenju skupnosti. Je dobrosrčen in se z veseljem odzove klicem na pomoč. Čeprav je po izobrazbi elektrotehnik, je svojo pravo strast našel v prodaji. Skozi celotno kariero se osredotoča na širjenje svojega znanja in izkušenj predvsem v gradbeništvu. S svojim znanjem in predanostjo zagotavlja, da prejmete natančne informacije in prilagojene rešitve za vaš dom.

  Z Maksom na krovu vašega projekta ste lahko mirni. Zaupajte. Namera se začne s tem, da delamo v dobro vseh. Njegove dosedanje izkušnje in predanost k spodbujanju pristnih odnosov vam bodo pri tem zagotovo v pomoč.

  Maja Vodopivec

  Marketing

  Maja je naša strokovnjakinja za marketing. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju trženja je postala prava mojstrica pri oblikovanju učinkovitih digitalnih strategij in posredovanju pravih sporočil naše blagovne znamke.

  Je prijazna in dostopna oseba, ki obožuje konje. Njena ljubezen do teh veličastnih živali presega njeno delo in pogosto najde navdih ravno v njih. Ljubezen do narave in živali jo spremlja kot inspiracija pri njenem delu in ji pomaga pri ustvarjanju. Razume, da dom predstavlja več kot le prostor. Zaveda se, da je dom srce vašega vsakdanjega življenja, kjer sta občutek topline in udobja še kako pomembna. Skozi svoje vrednote in znanje nas predstavlja na način, ki je prijeten, zaupanja vreden ter navdihujoč.

  Zaradi Majinega nalezljive navdušenja nad življenjem in pristne topline je večkrat tudi motivacija drugim, da sprejemajo hvaležnost in prijaznost v vse vidike svojega življenja.

  Kako je nastal Genial?

  Najbolje napovemo prihodnost, če jo izumimo.

  Dolgoletne izkušnje iz področja gradbeništva, prodaje in vodenja projektov ter strast do ustvarjanja, je Primož združil pod eno streho. Tako je nastal Genial. Z željo po konstantni rasti in svobodi, ob največji vrednoti, delati dobro za vse in to z veseljem početi.

  Verjamemo, da je povezovanje in sodelovanje nujno, če želimo na trgu ponuditi kvalitetne rešitve, ki bodo imele dodano vrednost. Izhajamo iz sebe, zato vam ponujamo zares koristne nasvete pri izbiri. Prepričani smo, da ponudba vrhunskih izdelkov na trgu ne pomeni veliko brez prave storitve, ki ju kvalitetno poveže v neločljivo celoto.

  Obiščite nas v razstavnem salonu

  Sproščen pogovor ob okusni kavi je koristen za medsebojno spoznavanje. Zato vas vabimo v udobje naše dnevne sobe, kjer bomo skupaj snovali ideje in ustvarjali genialne rešitve.

  Dogovorimo se za sestanek