Dogovorimo se za sestanek


   


   

  Senčniki

  Kamorkoli pogledate – senčniki in življenje na prostem so tu!

  Senčniki Glatz so ustvarjeni za mnoga poletja

  Visoka kakovost za inženirje podjetja Glatz predstavlja skupek izbire kakovostnih materialov in njihove kakovostne obdelave. Glatz senčniki so zasnovani tako, da svoje delo opravljajo izjemno zanesljivo. Preudarna proizvodnja se začne z oblikovanjem in konča v vetrovniku (vetrovnem tunelu), kjer so vsi senčniki testirani za stabilnost v primeru vetrovnega vremena. To tudi pomeni, da tkanine nudijo maksimalno zaščito pred soncem in kljub UV žarkom zelo dolgo ohranijo prvotno barvo.

  Rešitev po meri s senčniki za vsako situacijo

  Vsak kraj je drugačen in svojevrsten. Glatz ponuja rešitve, ki so narejene po meri za vsako situacijo in vsak dom. Od majhnega balkona do prostorne terase v hotelu.

  Za hotele in restavracije

  S senčnikom Glatz lahko zunanji del vaše restavracije ali lokala spremenite v notranji prostor. Vzdržljivost in funkcionalnost teh visokokakovostnih senčnikov daje vam in vašim gostom zaščito ter varnost na prostem tudi v negotovih vremenskih razmerah. Skoraj vsi senčniki so lahko opremljeni z LED osvetlitvijo in grelniki, nekatere pa lahko opremimo tudi z motornim pogonom. Visoka višina zapiranja pomeni, da vam ni treba premikati pohištva.

  Začnite sezono na prostem prej, vaši gostje pa naj se na prostem zabavajo vse do pozne jeseni.

  Senčniki Glatz nudijo brezčasnost namesto kratkoročne mode

  Dizajn vseh senčnikov Glatz lahko strnemo na skupni imenovalec in takrat govorimo o brezčasni eleganci. V svojem razvoju nikoli ne sledijo kratkoročnim modnim muham. Postavljajo trende v ergonomiji in funkcionalnosti. Zaradi tega senčniki Glatz izstopajo.

  Senčniki za teraso in vrt

  Vemo, kako pomemben je vaš dom za vas. V naši ponudbi zato najdete senčnike Glatz, ki odražajo vaše osebni slog do popolnosti. Vsi senčniki so brezčasni, funkcionalni in vzdržljivi. Narejeni so za mnoga dolga poletja, z vrhuncem v vaši najlepši poletni rezidenci na svetu – vašem vrtu.

  Senčniki Glatz

  Več kot 125 let tradicije Več kot 125 let tradicije
  GLATZ je družinsko švicarsko podjetje s 125 leti tradicije, ki se pri svojem delu opira na bogato strokovno znanje. Razvija in proizvaja visokokakovostne senčnike in po meri izdelane velikanske senčnike z ustreznimi dodatki, ki se prodajajo po vsem svetu. Zadovoljujejo vaše najvišje standarde glede oblikovanja in udobja ter vaše potrebe po individualnih in inovativnih rešitvah. GLATZ, kot vodilni evropski proizvajalec zunanjih senčnikov, ponuja optimalne rešitve senčenja, ki združujejo funkcionalnost, švicarsko kakovost, tehnično znanje, bogate izkušnje in brezčasen dizajn.

  Bi radi bolje spoznali produkte?

  Doživetje na prostem

  Življenje na prostem, ki postane doživetje.

  Stalno dobro počutje

  Tudi v spremenljivih vremenskih razmerah.

  Povezujejo dom z okolico

  Moderni danes in vizionarski jutri.

  Trajnostna gradnja

  Pravi materiali, prave trajnostne rešitve.

  Želite več informacij?

  Pogosta vprašanja

  Seveda, senčniki Glatz so izjemno priljubljeni za poslovno uporabo. Zaradi svoje trpežnosti, funkcionalnosti in estetike so idealni za uporabo v restavracijah, hotelih, kavarnah in drugih poslovnih prostorih. Poleg tega Glatz ponuja široko paleto velikosti in stilov, ki jih je mogoče prilagoditi različnim potrebam v vašem poslovnem okolju.
  Čeprav so senčniki Glatz zasnovani za uporabo v različnih vremenskih razmer, je priporočljivo, da jih v močnem vetru ali nevihti zaprete. Poleg tega lahko uporabite dodatne teže ali sidra za dodatno stabilnost in varnost.
  Senčniki Glatz so znani po visoki, inovativni kakovosti in dolgi življenjski dobi. Izdelani so iz visokokakovostnih materialov, ki so odporni na vremenske vplive in ultravijolično svetlobo. Poleg tega Glatz ponuja široko paleto modelov, velikosti in barve, ki se prilagajajo različnim potrebam in okusu. Senčniki Glatz tudi sledijo visokim standardom ergonomije in funkcionalnosti ter zagotavljajo enostavno vzdrževanje.
  Senčnike Glatz je enostavno vzdrževati. Platno je mogoče očistiti z blagim milom in vodo. Ogrodje je potrebno občasno očistiti, da se prepreči kopičenje prahu in umazanije. Ne uporabljajte agresivnih čistil, saj lahko poškodujejo površino senčnika.
  Garancijski pogoji so določeni glede na model senčnika Glatz. Običajno ponujajo garancijo za proizvodne napake in pomanjkljivosti za obdobje 2 ali 5 let. Pomembno je, da preverite garancijske pogoje za določen model senčnika Glatz, ki ga nameravate kupiti.

  Dogovorimo se za sestanek

  Sproščen pogovor ob okusni kavi je koristen za medsebojno spoznavanje. Zato vas vabimo v udobje naše dnevne sobe, kjer bomo skupaj snovali ideje in ustvarjali genialne rešitve.

   Vaše ime in priimek

   Vaš elektronski naslov    


    

   4.7/5 – (7 ocen)

   Dogovorimo se za sestanek