Dogovorimo se za sestanek


   


   

  Senčniki

  Kamorkoli pogledate – senčniki in življenje na prostem so tu!

  Senčniki Glatz so ustvarjeni za mnoga poletja

  Visoka kakovost za inženirje podjetja Glatz predstavlja skupek izbire kakovostnih materialov in njihove kakovostne obdelave. Glatz senčniki so zasnovani tako, da svoje delo opravljajo izjemno zanesljivo. Preudarna proizvodnja se začne z oblikovanjem in konča v vetrovniku (vetrovnem tunelu), kjer so vsi senčniki testirani za stabilnost v primeru vetrovnega vremena. To tudi pomeni, da tkanine nudijo maksimalno zaščito pred soncem in kljub UV žarkom zelo dolgo ohranijo prvotno barvo.

  Rešitev po meri s senčniki za vsako situacijo

  Vsak kraj je drugačen in svojevrsten. Glatz ponuja rešitve, ki so narejene po meri za vsako situacijo in vsak dom. Od majhnega balkona do prostorne terase v hotelu.

  Za hotele in restavracije

  S senčnikom Glatz lahko zunanji del vaše restavracije ali lokala spremenite v notranji prostor. Vzdržljivost in funkcionalnost teh visokokakovostnih senčnikov daje vam in vašim gostom zaščito ter varnost na prostem tudi v negotovih vremenskih razmerah. Skoraj vsi senčniki so lahko opremljeni z LED osvetlitvijo in grelniki, nekatere pa lahko opremimo tudi z motornim pogonom. Visoka višina zapiranja pomeni, da vam ni treba premikati pohištva.

  Začnite sezono na prostem prej, vaši gostje pa naj se na prostem zabavajo vse do pozne jeseni.

  Senčniki Glatz nudijo brezčasnost namesto kratkoročne mode

  Dizajn vseh senčnikov Glatz lahko strnemo na skupni imenovalec in takrat govorimo o brezčasni eleganci. V svojem razvoju nikoli ne sledijo kratkoročnim modnim muham. Postavljajo trende v ergonomiji in funkcionalnosti. Zaradi tega senčniki Glatz izstopajo.

  Senčniki za teraso in vrt

  Vemo, kako pomemben je vaš dom za vas. V naši ponudbi zato najdete senčnike Glatz, ki odražajo vaše osebni slog do popolnosti. Vsi senčniki so brezčasni, funkcionalni in vzdržljivi. Narejeni so za mnoga dolga poletja, z vrhuncem v vaši najlepši poletni rezidenci na svetu – vašem vrtu.

  Senčniki Glatz

  Več kot 125 let tradicije Več kot 125 let tradicije
  GLATZ je družinsko švicarsko podjetje s 125 leti tradicije, ki se pri svojem delu opira na bogato strokovno znanje. Razvija in proizvaja visokokakovostne senčnike in po meri izdelane velikanske senčnike z ustreznimi dodatki, ki se prodajajo po vsem svetu. Zadovoljujejo vaše najvišje standarde glede oblikovanja in udobja ter vaše potrebe po individualnih in inovativnih rešitvah. Kot vodilni evropski proizvajalec zunanjih senčnikov GLATZ ponuja optimalne rešitve senčenja, ki združujejo funkcionalnost, švicarsko kakovost, tehnično znanje in izkušnje ter brezčasen dizajn.

  Bi radi bolje spoznali produkte?

  Doživetje na prostem

  Življenje na prostem, ki postane doživetje.

  Stalno dobro počutje

  Tudi v spremenljivih vremenskih razmerah.

  Povezujejo dom z okolico

  Moderni danes in vizionarski jutri.

  Trajnostna gradnja

  Pravi materiali, prave trajnostne rešitve.

  Želite več informacij?

  Dogovorimo se za sestanek

  Sproščen pogovor ob okusni kavi je koristen za medsebojno spoznavanje. Zato vas vabimo v udobje naše dnevne sobe, kjer bomo skupaj snovali ideje in ustvarjali genialne rešitve.

   Vaše ime in priimek

   Vaš elektronski naslov    


    

   5/5 – (2 ocen)

   Dogovorimo se za sestanek


     


     

    Arrow