Dogovorimo se za sestanek


   


   

  Dodatki za pergole

  Prefinjen slog in udobje po meri gresta z roko v roki.

  led luči rgb brustor genial

  Vrt vse bolj predstavlja sestavni del bivalnih prostorov in že dolgo ni več zgolj okras. Vsakdo si želi, da bi bil njegov kos zemlje urejen in funkcionalen. Dodatki k pergoli bodo še povečali udobje bivanja na prostem, hkrati pa boste z njihovo pomočjo uživali v popolni zasebnosti.

  Naša bioklimatska pergola bo vaš personaliziran prostor pod soncem. Kadarkoli se vam zahoče, jo lahko nadgrajujete po svojih željah. Vrhunska izvedba namreč omogoča nadgradnjo, brez dodatnih posegov v konstrukcijo.

  Ste vedeli, da senzorji podaljšajo življenjsko dobo vaše pergole in zmanjšajo porabo energije?

  Odkrijte pametno zaščito pred soncem podjetja Somfy, ki lahko predvideva vse možne vremenske razmere tudi, ko vas ni doma. Senzorje prilagodite svojemu življenjskemu slogu za še bolj udobno in lagodno bivanje. Odločite se kdaj in v kakšnih okoliščinah naj le-ti delujejo. Svojo pergolo boste upravljali preko uporabniku prijazne aplikacije na pametni napravi.

  Na voljo so vam različne nastavitve upravljanja. Med drugim te omogočajo samodejno zapiranje lamel, ko začne deževati, da bo tudi vaše vrtno pohištvo vedno suho. Sončni senzor je tisti, ki zapira lamele ob močnem soncu in s tem poskrbi, da se notranjost vašega doma ne bo preveč segrela. Senzor za veter pa bo samodejno zaprl streho pri določeni hitrosti vetra ali pred nevihto.

  Široka paleta dodatkov

  Dogovorimo se za sestanek

  Sproščen pogovor ob okusni kavi je koristen za medsebojno spoznavanje. Zato vas vabimo v udobje naše dnevne sobe, kjer bomo skupaj snovali ideje in ustvarjali genialne rešitve.

   Vaše ime in priimek

   Vaš elektronski naslov    


    

   Dogovorimo se za sestanek