Dogovorimo se za sestanek


   


   

  cool fotr in cool mamacita imata cool pergolo skymatik superb

  Reference in drugi o nas…

  Ko obstaja zaupanje, ne potrebuješ dokazov. Ko zaupanja ni, noben dokaz ne zdrži!

  Poznate to kitajsko modrost? Pravi, da je pri sklepanju poslov najbolj pomembno zaupanje. Kadar je le tega dovoljšna mera, ni potrebno ničesar pretirano dokazovati. Verjamemo v pristen, oseben odnos in v največje zadovoljstvo nam je, ko spoznate našo namero. Vselej je ena. Naj dogovor prinese dobro vsem. Od tu naprej je vse lažje.

  Vsak projekt je zgodba zase.

  V prav vsak posel stopamo z veliko mero dostopnosti, razumevanja in hvaležnosti

  Radi si vzamemo čas za pogovor na štiri oči in vam prisluhnemo. Verjamemo, da kakšno energijo oddajamo, takšne ljudi privlačimo. In ko se najdemo, je uspeh zagotovljen. Vsak projekt je vaša unikatna kreacija in pri vsakem se nekaj naučimo. To nas dodatno motivira, da postajamo vse bolj ustvarjalni in drzni.

  V nadaljevanju objavljamo nekaj uspešno zaključenih projektov. Se trudimo, da bomo nov sveženj delili z vami kaj kmalu. Hvala, ker nam zaupate.

  Si želite več časa preživeti na vašem vrtu?

  Naj se snovanje vašega doma ne zaključi pri eni rešitvi. Pobrskajte po Genialni ponudbi, kjer najdete vse, kar potrebujete za ravno pravšnjo mero sončno-senčnega bivanja.

  Obiščite nas v razstavnem salonu

  Vabimo vas, da obiščete naš razstavni salon senčil v Krškem. Ob prijetnem druženju in posvetu boste dobili jasen uvid v trajnost in dovršenost izdelkov v celoti.

  Dogovorimo se za sestanek

  Sproščen pogovor ob okusni kavi je koristen za medsebojno spoznavanje. Zato vas vabimo v udobje naše dnevne sobe, kjer bomo skupaj snovali ideje in ustvarjali genialne rešitve.

   Vaše ime in priimek

   Vaš elektronski naslov    


    

   Dogovorimo se za sestanek