Dogovorimo se za sestanek


   


   

  Tende

  Ko zadiši po morju in poletju, je čas, da na terasi posedate s skodelico kave in dobro knjigo - varno skriti v senci tende, seveda.

  Tende oz. markize nudijo senco na domači terasi ali v gostinskem lokalu.

  A kako se odločiti za pravo vrsto tende?

  Delimo jih na klasične, polkasetne, kasetne in strešne (veranda). Pri kasetnih in polkasetnih tendah je v zaprtem stanju tkanina varno zaščitena, zato je senčilo brez težav na prostem tudi pozimi.

  Zložljiva kasetna tenda za teraso in balkon

  Tende spadajo med izjemno praktična senčila, s katerimi lahko zasenčite tako velike terase restavracij kot majhne zasebne balkone. Vpete so zgolj na eni strani, odpirate in zapirate jih lahko po potrebi preko daljinskega upravljalnika ali pametne naprave.

  Glavni sestavni deli kasetnih tend so zložljive roke, aluminijasta konstrukcija in platna. Edinstvena prednost pa je zagotovo ta, da omogočajo varno shranjevanje platna v slabih vremenskih razmerah, saj je v zaprtem stanju tkanina varno zaščitena.

  Tende narejene po vaši meri

  Vse vrste tend pa so narejene po vaši meri in so na voljo v različnih izvedbah in modelih. Pravokotna, zaobljena ali ovalna ohišja s klasičnim ali elegantnim dizajnom? Zložljive tende ustrezajo vsakemu slogu, ki ste si ga zamislili. Ko so zložene, so skoraj neopazne, izvlečene pa nudijo prijetno senco, ščitijo pred UV žarki in preprečujejo pregrevanje zunanjih in notranjih površin.

  V Genialu vemo, da so najpomembnejši del tende zložljive roke, zato vam nanje nudimo kar 10 letno garancijo.

  vertikalne tende za teraso strešna tenda

  Namestite tendo in poskrbite za udobno počutje vas in vaših najbližjih

  Tenda poskrbi, da je vzdušje v vašem domu prijetno in udobno, zmanjša porabo energije in učinkovito zaščiti vaše vrtno pohištvo. Omogoča vam preživljanje prostega časa in druženje na svežem zraku.

  Dijakom in študentom nudi učilnico na prostem, vam pa domačo pisarno izven štirih sten ali bralni kotiček pod prijetnim soncem.

  Slovenija je lepa, zato uživajte v čudovitih pogledih

  Poletje je čas za druženje in sprostitev. Uživajte na prostem in v toplem vremenu. Zaradi zložljive kasetne tende ne boste žrtvovali svojega pogleda za nekaj sence, saj je nameščena brez kakršnih koli podpornih stebrov.

  Zložljiva tenda za teraso vam preprosto daje možnost, da se zaščitite pred soncem kadarkoli se vam zdi potrebno, s tem pa si nikoli ne zatrete pogleda. Slovenija je zelena dežela, ki ima na pretek lepe narave.

  Odprite tendo, uživajte v pogledih.

  Najprimernejše tende za vaš dom

  Kakovostne kasetne tende za balkon ali teraso iz naše ponudbe predstavljajo cenovno ugodno senčno rešitev. So enostavne za namestitev in njihovo vzdrževanje je minimalno. Na voljo so v različnih velikostih, z različnimi platni in v več kot 200 različnih barvah. Trajnost naših tend merimo v desetletjih.

  Brustor je belgijsko družinsko podjetje, specializirano za produkte za zaščito pred soncem. Na trgu veljajo za pionirja, ki ves čas stremi za novimi inovacijami. Njihovi skrbno izbrani visokokakovostni materiali omogočajo zares vzdržljive produkte, ki vam bodo dobro služili na dolgi rok.

  Z učinkovitimi in sodobnimi načini proizvodnje ter optimalnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo, vas bo Weinor zagotovo osvojil. Že več kot 50 let je eden njihovih glavnih ciljev zagotavljanje boljše kakovosti življenja v hiši in na vrtu.

  Se še vedno sprašujete, če je tenda res tisto, kar iščete?

  Preberite zapis na spodnji povezavi.
  tedne za balkon ali teraso

  Uporaba tende

  • Kompaktno ohišje z različnimi dizajnerskimi rešitvami.
  • 174 različnih tkanin in več kot 200 različnih barv okvirja.
  • Tkanine iz recikliranih materialov.
  • Kasetnim tendam lahko spreminjamo naklon od 0° do 90°.
  • Skriti pritrdilni elementi in pokrovi.
  • Preprosta dvotočkovna namestitev.
  • Vgrajena led svetila.
  • Izjemna energetska učinkovitost.
  • Patentiran sistem za optimalni položaj tkanine.

  Vzljubite tende oz. markize

  • Možnost popolne avtomatizacije.
  • Estetsko dovršene kasete.
  • Prilagajanje arhitekturi zagotavlja popolno vizualno ujemanje.
  tenda za teraso - cena samostoječa
  Doživetje na prostem

  Življenje na prostem, ki postane doživetje.

  Stalno dobro počutje

  Tudi v spremenljivih vremenskih razmerah.

  Povezujejo dom z okolico

  Moderni danes in vizionarski jutri.

  Trajnostna gradnja

  Pravi materiali, prave trajnostne rešitve.

  Kakovostna tenda ali nižja cena, kaj vas spodbudi k nakupu?

  Preberite zapis na spodnji povezavi.

  Pogosta vprašanja

  Skoraj vse naše tende so na voljo v velikostih po meri, zato vam svetujemo, da kupite največjo možno širino, ob upoštevanju omejitev, ki jih lahko predstavlja objekt oziroma obstoječa arhitektura.

  Širina je odvisna od projekcije in velikosti roke. Za podrobnosti o posameznih produktih nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca ali na info@genial.si.

  Ne, lahko jo namestite na katero koli primerno višino, če to omogoča najmanj 10 stopinjski padec, tako da je sprednji rob nižji od kasete, kar omogoča enostavno odtekanje deževnice. Višja pritrditev markize omogoča večji naklon, kot če bi bila nameščena nižje ob steni, seveda ob upoštevanju odstopanja naklona, ki je dosegljiva pri tem modelu.
  Za premagovanje ovir kot so žlebovi in odvodne cevi, uporabljamo široko paleto standardnih in posebej izdelanih nosilcev za težke obremenitve. Montaže so možne v zid, pod konzolo (balkon), na špirovce, dodatne samostoječe konstrukcije, itd. V večini primerov se lahko prilagodimo vašim željam, še prej pa je na prvem mestu varnost in zanesljivost uporabe po montaži.
  Strehe tende povprečne velikosti je enostavno upravljati, tiste, ki so širše od 4 metrov, pa je v vetrovnih razmerah težko ročno umakniti zaradi napetosti vzmeti. Zaradi tega in zaradi udobja je veliko lažje preprosto pritisniti gumb, da odprete ali zaprete svojo tendo. Motorizacija vam prav tako omogoča, da ustavite tendo na kateri koli točki odpiranja ali zapiranja za popoln nadzor nad svetlobo ali senco skozi ves dan. Motorizirane tende porabijo zelo malo električne energije, so zelo zanesljive in s cevastimi motorji, ki pa so popolnoma skriti v kaseti. Le ti so zaščiteni pred vremenskimi vplivi, kar povečuje njihovo zanesljivost.
  Motorizirane tende porabijo le približno 3A iz običajnega domačega 220-voltnega napajanja, kar je malo več kot standardna žarnica. Pri večjih tendah z dvojnimi motorji, dodajanjem LED razsvetljave in morebitnega ogrevanja pa se lahko potrebe po moči povečajo za tri ali štirikrat. O zahtevah po moči vam lahko svetujemo potem ko je izbrana tenda, vendar je v vsakem primeru zelo malo verjetno, da bo presegla moč, ki jo zagotavlja običajna 13A vtičnica.
  Nudimo vam garancijo 5 (Brustor) oziroma 10 let (Weinor).
  Ja, samo v rahlem dežju, razen če smo namestili tendo, ki je posebej zasnovana za močnejše deževje. Rahel dež bo zlahka odtekel s sprednjega roba tende.
  V takšnem primeru vedno priporočamo senzor za veter, tako da se tenda samodejno zapre, ko se le ta aktivira. Prav tako pa je možna montaža temperaturnega senzorja, ki pa deluje ravno obratno in vam pri želeni temperaturi tendo odpre, da se notranji prostor ne segreva preveč.

  Obiščite naš razstavni salon

  Vse dni v tednu, po predhodnem dogovoru.

  Dogovorimo se za sestanek

  Sproščen pogovor ob okusni kavi je koristen za medsebojno spoznavanje. Zato vas vabimo v udobje naše dnevne sobe, kjer bomo skupaj snovali ideje in ustvarjali genialne rešitve.

   Vaše ime in priimek

   Vaš elektronski naslov    


    

   4.7/5 – (28 ocen)

   Dogovorimo se za sestanek