Dogovorimo se za sestanek


   

   

  Tende

  Ko zadiši po morju in poletju, je čas, da na terasi posedate s skodelico kave in dobro knjigo - varno skriti v senci tende, seveda.

  kasetna tenda brustor b27 kocka
  tende za teraso led luči

  Tende narejene po vaši meri

  vertikalne tende za teraso strešna tenda
  tenda za teraso kocka kubična

  Najprimernejše tende za vaš dom

  Se še vedno sprašujete, če je tenda res tisto, kar iščete?

  tedne za balkon ali teraso

  Uporaba tende

  Vzljubite tende oz. markize

  tenda za teraso - cena samostoječa
  Doživetje na prostem

  Življenje na prostem, ki postane doživetje.

  Stalno dobro počutje

  Tudi v spremenljivih vremenskih razmerah.

  Povezujejo dom z okolico

  Moderni danes in vizionarski jutri.

  Trajnostna gradnja

  Pravi materiali, prave trajnostne rešitve.

  Kakovostna tenda ali nižja cena, kaj vas spodbudi k nakupu?

  Pogosta vprašanja

  Skoraj vse naše tende so na voljo v velikostih po meri, zato vam svetujemo, da kupite največjo možno širino, ob upoštevanju omejitev, ki jih lahko predstavlja objekt oziroma obstoječa arhitektura.

  Širina je odvisna od projekcije in velikosti roke. Za podrobnosti o posameznih produktih nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca ali na info@genial.si.

  Ne, lahko jo namestite na katero koli primerno višino, če to omogoča najmanj 10 stopinjski padec, tako da je sprednji rob nižji od kasete, kar omogoča enostavno odtekanje deževnice. Višja pritrditev markize omogoča večji naklon, kot če bi bila nameščena nižje ob steni, seveda ob upoštevanju odstopanja naklona, ki je dosegljiva pri tem modelu.
  Za premagovanje ovir kot so žlebovi in odvodne cevi, uporabljamo široko paleto standardnih in posebej izdelanih nosilcev za težke obremenitve. Montaže so možne v zid, pod konzolo (balkon), na špirovce, dodatne samostoječe konstrukcije, itd. V večini primerov se lahko prilagodimo vašim željam, še prej pa je na prvem mestu varnost in zanesljivost uporabe po montaži.
  Strehe tende povprečne velikosti je enostavno upravljati, tiste, ki so širše od 4 metrov, pa je v vetrovnih razmerah težko ročno umakniti zaradi napetosti vzmeti. Zaradi tega in zaradi udobja je veliko lažje preprosto pritisniti gumb, da odprete ali zaprete svojo tendo. Motorizacija vam prav tako omogoča, da ustavite tendo na kateri koli točki odpiranja ali zapiranja za popoln nadzor nad svetlobo ali senco skozi ves dan. Motorizirane tende porabijo zelo malo električne energije, so zelo zanesljive in s cevastimi motorji, ki pa so popolnoma skriti v kaseti. Le ti so zaščiteni pred vremenskimi vplivi, kar povečuje njihovo zanesljivost.
  Motorizirane tende porabijo le približno 3A iz običajnega domačega 240-voltnega napajanja, kar je malo več kot standardna žarnica. Pri večjih tendah z dvojnimi motorji, dodajanjem LED razsvetljave in morebitnega ogrevanja pa se lahko potrebe po moči povečajo za tri ali štirikrat. O zahtevah po moči vam lahko svetujemo potem ko je izbrana tenda, vendar je v vsakem primeru zelo malo verjetno, da bo presegla moč, ki jo zagotavlja običajna 13A vtičnica.
  Nudimo vam garancijo 5 (Brustor) oziroma 10 let (Weinor).
  Ja, samo v rahlem dežju, razen če smo namestili tendo, ki je posebej zasnovana za močnejše deževje. Rahel dež bo zlahka odtekel s sprednjega roba tende.
  V takšnem primeru vedno priporočamo senzor za veter, tako da se tenda samodejno zapre, ko se le ta aktivira. Prav tako pa je možna montaža temperaturnega senzorja, ki pa deluje ravno obratno in vam pri želeni temperaturi tendo odpre, da se notranji prostor ne segreva preveč.

  Obiščite naš razstavni salon

  Vse dni v tednu, po predhodnem dogovoru.

  Dogovorimo se za sestanek

   Vaše ime in priimek

   Vaš elektronski naslov    

    

   Dogovorimo se za sestanek


     

     

    Arrow