Dogovorimo se za sestanek


   


   

  Uporabni nasveti

  6 prednosti izbire zložljive tende za vaš dom ali poslovni objekt

  kasetna tenda brustor b27 genial

  Ko se odločamo za senčenje terase ali balkona, je tenda še vedno najcenejša in najpogostejša rešitev. Ponudba na trgu je ogromna in na prvi pogled se lahko zdi, kot da so si vse tende podobne. A bistvene razlike se skrivajo v detajlih. S svojo večfunkcionalnostjo in trpežnostjo lahko tenda precej poveča uporabnost pokritega prostora. Ščiti vas in vašo lastnino pred močno sončno svetlobo, dežjem, vetrom in neželenimi vremenskimi vplivi, hkrati pa razširi vaš zunanji bivalni prostor.

  Tende tudi odlično oglašujejo vaše podjetje in povečajo prepoznavnost vašega lokala ali nastanitve. Saj veste, da dober glas seže v deveto vas, kajne? Predstavljajte si, da na vroč poletni dan sedite na terasi ob reki. Brez tende nad glavo, bi vas opeklo sonce in vročina bi vas pregnala pod klimo v notranje prostore. Pod tendo pa lahko uživate v idilični naravi in dihate svež zrak.

  Ljudje vplivamo drug na drugega, zato ne pozabite, da je reklama od-ust-do-ust še vedno najbolj učinkovita metoda trženja.

  Odlična funkcionalnost za vaš dom [ali podjetje]

  Tende ustvarjajo privlačne in udobne zunanje površine, kjer se radi zbiramo in smo zaščiteni pred soncem. Izjemno kakovostna platna vam nudijo streho nad glavo tudi v neugodnem vremenu in vam omogočajo prijetno bivanje na prostem ne glede na to, kako bo zapihal veter. Pohištvo, ki ga uporabljate na terasi bo vedno suho in zato dlje časa videti kot novo. Nameščena tenda, opremljena z najsodobnejšo tehnologijo, vam bo prihranila marsikatero skrb. Zaščitila bo vaša lesena vrata in okna pred škodo zaradi padavin in notranjost vašega doma pred bledenjem ali premočnim segrevanjem zaradi UV žarkov. Gradnja je trajnostna in vzdrževanje je minimalno.

  kasetna tenda weinor opal design genial
  kasetna tenda weinor opal design valance rolo

  Tako prilagodljive, da bolj ne bi mogle biti

  Terasa je poudarek hiše, objekta. Je tisto, kar obiskovalec nezavedno išče s pogledom, ko prestopi prag hiše, lokala ali hotela. Naj vas osupne lepota čistih oblik pri različnih modelih tend, ki jih najdete v naši ponudbi. Pravokotna, zaobljena ali ovalna ohišja s klasičnim ali elegantnim dizajnom? Več kot 150 različnih barv tkanin.

  Zložljive tende ustrezajo vsakemu slogu, ki ste si ga zamislili. Ko so zložene, so skoraj neopazne, izvlečene pa nudijo prijetno senco in preprečujejo pregrevanje zunanjih in notranjih površin. Odlikuje jih minimalističen in eleganten videz, ki ustreza vsem zahtevam sodobnega dizajna. S svojo obliko se popolnoma prilegajo sodobni hišni arhitekturi kot dizajnerski element, ki določa slog. V Genialu vemo, da so najpomembnejši del tende zložljive roke, zato vam nanje nudimo kar 10 letno garancijo. Dekorativne barve tkanin vam zagotavljajo usklajenost tende z notranjim pohištvom in okolico.

  kasetna tenda weinor kubata genial

  Znižajte stroške, varčujte z energijo

  Tenda lahko neposredno vpliva na porabo energije, saj blokira sonce in zniža vaše stroške porabe energije vse do 25%. Strateško nameščena tenda vam bo pomagala prihraniti denar za hlajenje in ogrevanje vašega doma. Pozimi, na primer, zaprite tendo, da v stanovanje vstopi sonce. Tako boste izkoristili dodatno toploto in svetlobo. Odprta tenda na vroč poletni dan pa bo preprečila vstop sončne toplote v vašo hišo. Tako se bo vaš dom še učinkoviteje hladil kot zgolj ob uporabi žaluzij ali zaves.
  kasetna tenda brustor b25
  kasetna tenda weinor semina life led luči

  Zakaj so tende pravo senčilo za vas? Ker...

  • Povečujejo vrednost vašemu domu, lokalu, trgovini itd.
  • Nudijo ugodno in prilagodljivo udobje na prostem.
  • Omogočajo študentom, da imajo učilnico na prostem.
  • Boste lahko več časa preživeli na prostem, ne glede na vremenske razmere.
  • Bodo domu dodale edinstven slog.
  • Veljajo za cenovno ugodno rešitev.

  Ustvarite okolje, ki vam omogoča, da uživate v aktivnostih na prostem, hkrati pa se izogibate prekomerni vročini, soncu, dežju in izpostavljenosti UV-žarkom. Prepričani smo, da bo doprinos tende h kakovosti vašega bivanja na prostem tolikšen, da bo edina stvar, ki jo boste obžalovali ta, da se za nakup niste odločili že prej.

  Obiščite nas v razstavnem salonu v Krškem, kjer smo vam na voljo s konkretnimi odgovori na vaša vprašanja. Lahko pa nas pokličite ali izpolnite spodnji obrazec in obiskali vas bomo mi, na vaši na lokaciji. Možnosti je zares veliko in z veseljem vam pomagamo na poti do pravih odločitev.

  Delite naprej

  Obiščite nas v razstavnem salonu

  Cesta prvih borcev 56, 8280 Brestanica

  Po predhodnem dogovoru.

  Dogovorimo se za sestanek

  Sproščen pogovor ob okusni kavi je koristen za medsebojno spoznavanje. Zato vas vabimo v udobje naše dnevne sobe, kjer bomo skupaj snovali ideje in ustvarjali genialne rešitve.

   Vaše ime in priimek

   Vaš elektronski naslov    


    

   Dogovorimo se za sestanek