Dogovorimo se za sestanek


   

   

  Screen roloji

  Kolikor je različnih vrtov, teras in balkonov, toliko je različnih izvedb senčil, ki se prilagajajo prav vsakemu objektu in prostoru.

  Screen roloji
  zunanji screen rolo
  Screen roloji - cenik

  Screen roloji združujejo zgolj najboljše karakteristike

  Uporaba in prednosti, ki jih ima ZIP screen rolo

  Zunanji screen rolojji

  Ponudba za ZIP screen rolo


    

    

   Doživetje na prostem

   Življenje na prostem, ki postane doživetje.

   Stalno dobro počutje

   Tudi v spremenljivih vremenskih razmerah.

   Povezujejo dom z okolico

   Moderni danes in vizionarski jutri.

   Trajnostna gradnja

   Pravi materiali, prave trajnostne rešitve.

   Obiščite nas v razstavnem salonu senčil in se prepričajte na lastne oči.

   Vse dni v tednu, po predhodnem dogovoru.

   Pogosta vprašanja

   Zunanja senčila ustvarijo udobno zunanjo površino za bivanje v kateremkoli letnem času, ne glede na to, ali se želite ohladiti v vročih poletnih dneh, zadrževati vročino v hladnejših mesecih ali preprosto ustvariti zaščito pred mrčesom, slabim vremenom in radovednimi pogledi. Pomembno je, da ZIP screen roloji pri različnih vremenskih razmerah zmanjšajo vašo odvisnost od ogrevanja in hlajenja, saj pomagajo vzdrževati udobno temperaturo v prostoru. To pomeni, da lahko zmanjšate porabo energije in hkrati pomagate okolju.

   Zip screen roloji v naši ponudbi so med najbolj inovativnimi sistemi vrhunske kakovosti na trgu. Primerni za vsako situacijo in ponujajo širok spekter uporabe. Namestimo jih lahko na okna in vrata, obstoječe nadstreške in pergole, steklene strešne površine ter vse ostale različne odprtine.

   Priporočamo redno čiščenje (vsaj vsake 3 mesece), da zagotovite, da na površinah ni umazanije in prahu. Za čiščenje lahko uporabite mehko krpo in toplo milnico ali majhno količino blagega detergenta, če je potrebno. Ne uporabljajte razpršil na oljni osnovi, ker lahko povzročijo nabiranje umazanije v stranskih vodilih, kar lahko poškoduje nekatere tkanine. Ravno tako zip screen roloja ne čistite z agresivnimi mili.

   Največja površina, ki jo lahko v enem kosu pokrije zip screen rolo je 23 m2. Največja možna širina je 6,8 m in višina 3,4 m. Če je vaša površina oz. območje, katero bi želeli zasenčiti večje od tega, se za nadaljnje nasvete posvetujte z našim strokovnjakom.

   Genialne rešitve za višjo kakovost bivanja

   Dogovorimo se za sestanek

    Vaše ime in priimek

    Vaš elektronski naslov     

     

    Dogovorimo se za sestanek


      

      

     Arrow