Dogovorimo se za sestanek


   


   

  Naj bo vaš vsakdan užitek v udobju na prostem

  Prostor v katerem bivate in ustvarjate odraža vaš notranji svet. Želimo si, da bi se bivanja na prostem posluževali vsakodnevno in delovali z zgledom za skupno dobro ter prihodnje generacije. Čas, preživet na prostem, je idiličen tako za vaš notranji mir, kot za kreativo prihodnjih generacij.

  Iz udobja hiše v udobje narave ob njej.

  Kvalitetna podpora je ena naših
  najvišjih vrednot

  Odločitev, da boste sodelovali z nami, za vas pomeni varno izbiro. Smo izkušeni in iz stroke, na trgu smo kot posamezniki delovali dve desetletji.

  Dovolite si le najboljše.

  pergola po meri vpeta ob morju genial

  Vemo, da mi določimo ceno produktov, vi pa določite vrednost. To nas dodatno motivira, da se zares poglobimo v vsak projekt in iščemo rešitve, ki so za vas najboljša izbira.

  Prisegamo na odkrit odnos s stranko. Predamo vam vse informacije in ne skrivamo nobenih malenkosti. Na vaše želje in zahteve se odzivamo z razmislekom, na voljo pa smo vam tudi po tem, ko že brezskrbno odkrivate udobje na prostem.

  Dovršenost do najmanjše potankosti

  Dovolite si biti drzni in pogumni. Preučite ponudbo na trgu ali pa nam dovolite, da vam pri tem pomagamo. Detajli so pomembni, saj naredijo največjo razliko. Za začetek vam obljubljamo, da je naša celotna linija produktov dovršena in zagotavlja brezčasno eleganco. Skupaj z  revolucionarno funkcionalnostjo vsi produkti puščajo zares unikaten vtis. Dokazujejo, da je sodoben dizajn lahko lahkoten, ekološki in drzen.

  Vabimo vas, da obiščete naš razstavni salon senčil v Krškem. Ob prijetnem druženju in posvetu boste dobili jasen uvid v trajnost in dovršenost izdelkov v celoti.

  Vzljubite svojo izbiro.

  Za dom ali poslovni objekt

  Poslovni uporabniki, naj ne cvetijo zgolj vodenke na vaših vrtovih, marveč tudi vaš posel. Vaša terasa bo s premišljenim načrtovanjem senčil postala kotiček, kjer se bodo vaši gostje v modernem okolju in prijetni senci počutili odlično. Saj veste, da so gostje najboljša referenca in promocija, kajne?

  Posedovanje zelenice, vrta ali zgolj majhne terase, je privilegij, ki ga velja kar se da dobro izkoristiti. To pa storite s premišljenim načrtovanjem, ki bo vaš vrt spremenil v funkcionalno in dobro opremljeno poletno teraso.

  Z rešitvami, ki vam jih ponujamo, vam bo vaš zunanji prostor služil kakovostno in dolgotrajno. Obiščite nas v razstavnem salonu, kjer bomo skupaj z vami našli točno tisto rešitev, ki je ne boste želeli zamenjati za nobeno drugo več!

  Dogovorimo se za sestanek

  Sproščen pogovor ob okusni kavi je koristen za medsebojno spoznavanje. Zato vas vabimo v udobje naše dnevne sobe, kjer bomo skupaj snovali ideje in ustvarjali genialne rešitve. Ob prijetnem druženju boste dobili jasen uvid v  trajnost in dovršenost izdelkov, ki so našli svoj dom pod imenom Genial.

   Vaše ime in priimek

   Vaš elektronski naslov    


    

   Dogovorimo se za sestanek