Dogovorimo se za sestanek


   


   

  Senčna jadra

  Senčna jadra omogočajo prilagodljivost, ki jo potrebuje sodobna hiša.

  Senčna jadra s preizkušeno tehnologijo iz vodnih športov

  SunFurl® je priznana in inovativna blagovna znamka senčnih jader jadralne kakovosti. Nudi vam individualno načrtovano zaščito pred soncem, zaščito pred dežjem in zasebnost za površine do 100 m², s samo štirimi pritrdilnimi elementi. Senčna jadra, daljinsko upravljana ali ročna, po izbiri celo vodoodporna, nudijo večjo zaščito pred soncem kot tende ali senčniki. Fiksni SunFurl ® sistemi ponujajo idealno rešitev za šole ali ostale različne velike površine.

  Za gostinske lokale, domače terase ali balkone

  Ne glede na to ali iščete rešitev senčenja za zunanji prostor restavracije, želite senčiti zasebno teraso ali iščete zaščito pred soncem z jadrom za svoj balkon: visokokakovostna senčna jadra SunFurl ® so primerna za vsak prostor in lokacijo.

  Senčna jadra za dobro vzdušje

  Naša ponudba senčnih jader sega od enostavnih sistemov, pri katerih se jadro ročno zvija in razvija, do električno vodenih sistemov s senzorji na veter ter daljinskim upravljanjem. Senčna jadra SunFurl® so individualno načrtovana in izdelana iz visoko kakovostnih materialov s strani izkušenega nemškega izdelovalca jader Bartels. Z vsemi senčnimi jadri lahko uživate v zaščiti pred soncem z morskim pridihom.

  Nemško podjetje BARTELS že več kot 45 let proizvaja sisteme za zvijanje in razvijanje jader na jadrnicah iz znanih ladjedelnic po vsem svetu. Izkušnje iz navtične industrije že 15 let z velikim uspehom uporabljajo tudi za razvoj vrhunskih sistemov senčnih jader SunFurl ® . Njihove rešitve za senčenje pričarajo morski pridih na vaši terasi. BARTELSOVI izdelki so v uporabi po vsem svetu in so zelo cenjeni zaradi visoke kakovosti ter maksimalne odpornosti proti koroziji.

  Več kot 45 let izkušenj v jadranju
  Več kot 15 let izkušenj s senčnimi jadri

  Obiščite naš razstavni salon

  Vse dni v tednu, po predhodnem dogovoru.

  Doživetje na prostem

  Življenje na prostem, ki postane doživetje.

  Stalno dobro počutje

  Tudi v spremenljivih vremenskih razmerah.

  Povezujejo dom z okolico

  Moderni danes in vizionarski jutri.

  Trajnostna gradnja

  Pravi materiali, prave trajnostne rešitve.

  Dogovorimo se za sestanek

  Sproščen pogovor ob okusni kavi je koristen za medsebojno spoznavanje. Zato vas vabimo v udobje naše dnevne sobe, kjer bomo skupaj snovali ideje in ustvarjali genialne rešitve.

   Vaše ime in priimek

   Vaš elektronski naslov    


    

   5/5 – (2 ocen)

   Dogovorimo se za sestanek


     


     

    Arrow