Dogovorimo se za sestanek


   


   

  Uporabni nasveti

  7 koristi pergol, ki bodo izboljšale vaše življenje

  bioklimatska pergola senčniki zunanje vrtno pohištvo

  Bodite zagledani v svoj dom in okolico

  Nepremičnina, ki vključuje pergolo, je zagotovo tista, ki bo pri sosedih in mimoidočih pritegnila impresivno prikimavanje. Med različnimi stili in barvnimi kombinacijami pergol priznanih evropskih proizvajalcev vam bomo pomagali najti tistega, ki bo dopolnjeval obstoječi videz vašega doma. Zahvaljujoč izjemnim dizajnerskim rešitvam vam zagotavljamo, da bo vaš dom pridobil na eleganci. Vsak dan znova vas bo navduševal arhitekturni videz, ki ga revije uporabljajo za naslovnice.

  Naj vaš posel zacveti

  Se pripravljate na ponovni, samozavestni zagon vašega biznisa? Pergola predstavlja trajnostno rešitev za vašo teraso, ki jo bodo gostje še toliko raje obiskovali. Pri tem ne samo, da spodbujate zadrževanje na prostem in uresničujete ukrepe vlade, istočasno tudi dvigujete vrednost vaše ponudbe. Ta arhitekturna ureditev je trajnostna, ekološka, minimalistična in izjemno priročna. Upravljate jo lahko na senzorje, preko daljinskega upravljalnika ali pametnega telefona. Zagotavljamo vam, da bo še dvignila ugled vaše blagovne znamke, hkrati pa boste korak pred konkurenco. Naj vas posujemo z udobjem.

  pergola po meri ugodno brustor genial

  Ubranite se pred ostrim vremenom

  Predstavljajte si zunanji bivalni prostor, kjer ne čutite nelagodja zaradi ostrega mraza, močnega vetra ali peklenske vročine. Sanjsko, kajne? Ustvarite si ga lahko s pergolo, ki vašemu bivanju na prostem doda udobje v zaprtih prostorih ali pod milim nebom. Najnovejši modeli pergol imajo namreč možnost pomičnih lamel, ki se drsno pomikajo in pri popolnem odprtju le-teh streha pokriva le 13% celotne pergole. V zimskem času lahko isto streho tudi hermetično zaprete in uživate v zimskem vrtu.

  Poskrbite za udobje in zasebnost vašega bivanja na prostem

  Če se vam pergola kdaj zazdi nepopolna ali nedokončana, ji lahko v vsakem trenutku dodate piko na i z različnimi dodatki, ki omogočajo zasebnost in udobje. Bioklimatsko pergolo lahko kombinirate z različnimi opcijami zapiranja stranic, ki še povečajo udobje bivanja pod njo. Izbirate lahko med drsnimi stekli ali paneli in integriranimi screen roloji. Ste romantik po duši? Pričarajte ambientalno vzdušje s čarobno osvetlitvijo v barvah po vaši izbiri. Ustvarite si svojo ZEN cono.
  bioklimatska pergola po meri
  bioklimatska pergola po meri samostoječa

  Pergola preoblikuje vaše dvorišče in bistveno poveča vaš življenjski prostor

  Večina dvorišč po navadi leži neizkoriščenih, domovi pa imajo premalo bivalnih prostorov. Ena izmed najboljših rešitev za oboje je gradnja pergole. Ta arhitekturna rešitev na novo definira vaše dvorišče ali vrt, medtem ko uvaja življenje na prostem. Tudi vi delate od doma in se počutite utrujeno, vsake toliko pa vas oblije celo občutek utesnjenosti? Ste pomislili, kako lepo bi bilo, če bi lahko ves čas delali v naravi, ne glede na vremenske razmere? Vse to je mogoče pod pergolo.
  bioklimatska pergola dodatki grelci zip screen rolo led luči

  Uživajte na prostem na številne nove načine

  Terasa je podaljšek hiše, dodatna dnevna soba ali jedilnica na prostem. Uporablja se predvsem za sprostitev na prostem, zato mora biti funkcionalno in estetsko opremljena. Moderna ureditev terase vas zaščiti pred soncem in vključuje udobno terasno pohištvo, s čimer vzbuja občutke udobja. Poleg mize in stolov na terasi postavite še kavče, obložene z blazinami in že imate meditativen kotiček. Poigrajte se še z raznovrstnimi dekoracijami, ki jih lahko uskladite s celotnim slogom prostora pod pergolo.

  Da bo terasa še bolj čarobna, ji lahko dodate še rastline, ki jih umestite pod ali ob pergolo. Sedaj imate že razkošno sedenje. Namestitev pergole odpira neštete svetove in možnosti za razvajanje. Vključite jo lahko v obstoječe zunanje ureditve, kot so bazeni in kamini ali posamično. Pergola je tudi odličen prostor za druženje s hišnimi ljubljenčki ali najbližjimi prijatelji. Izberite svojo strukturo glede na vaše potrebe in z mislijo na povečanje življenjskega prostora. Za resnično edinstvenost vam bomo pomagali s strokovnimi nasveti pri izbiri in oblikovanju po meri.

  bioklimatska pergola dodatki led luči

  Dvignite vrednost svojemu domu, prodajajte za več

  Če nameravate svoj dom v bližnji prihodnosti postaviti na trg, je pergola zagotovo eden najboljših načinov za dvig cene nepremičnine. V kolikor domu dodate to starodavno egipčansko konstrukcijo, boste takoj povečali vrednost nepremičnine glede na tržno vrednost. To pa ne pomeni, da boste imeli samo boljšo izhodiščno prodajno ceno. Naredili boste še več dobrega. S svojim življenjskim stilom boste navdihnili kupca in mu podarili tisto, česar se ne da kupiti. Znano je tudi, da mnogi potencialni kupci nepremičnino izbirajo glede na njen videz in prvi vtis, ki ga dobijo ob ogledu. Torej? Zakaj ne bi kupcu zastal dih?

  Delite naprej

  Obiščite nas v razstavnem salonu

  Cesta prvih borcev 56, 8280 Brestanica

  Po predhodnem dogovoru.

  Dogovorimo se za sestanek

  Sproščen pogovor ob okusni kavi je koristen za medsebojno spoznavanje. Zato vas vabimo v udobje naše dnevne sobe, kjer bomo skupaj snovali ideje in ustvarjali genialne rešitve.

   Vaše ime in priimek

   Vaš elektronski naslov    


    

   Dogovorimo se za sestanek