Dogovorimo se za sestanek


   


   

  Uporabni nasveti

  Kaj vse morate vedeti, preden se odločite za nakup pergole?

  bioklimatska pergola brustor b250xl zip screen rolo

  Če želite to poletje preurediti svoje dvorišče in okolico doma, lahko razmislite o pergoli. Ne samo, da bo izboljšala udobje vašega bivanja, dala vam bo tudi odličen prostor za zabavo in druženje z vašimi najbližjimi. Vendar pa so pergole trajnostna naložba, zato je pred začetkom gradnje potrebno razmišljati širše. Izbirate lahko med številnimi modeli, ki ustrezajo različnim potrebam in željam.

  Namen vaše pergole

  Vsaka dobra pergola ima svoj namen. Razmišljajte širše in načrtujte, kako boste povečali svoj življenjski prostor. Si želite ustvariti dodaten kotiček, v katerem boste uživali vi in vaši najbližji? Je zabava družine in prijateljev za vas prioriteta? Si želite ustvariti svojo teraso za poletni oddih ali bo to prostor, ki ga boste lahko uporabljali celo leto? Vaš dom in okolica sta živ koncept, ki se sčasoma spreminja in dozori. Kako si ga predstavljate v prihodnosti? Odgovorite si na ta vprašanja, mi pa vam bomo z nasveti pomagali sprejeti pravilne odločitve. Rešitev naj bo dolgoročna in optimalna.

  bioklimatska pergola nadgradnja brustor zip screen rolo

  Kako izbrati pravo?

  Na srečo lahko dimenzije naših pergol prilagodimo glede na vaše želje, zato bomo skupaj zagotovo našli rešitev, ki bo ustrezala vašemu vrtu ali terasi. Pomembno je tudi, da se seznanite, kako je narejena in kakšna je njena izvedba (ali se uporabljajo silikoni, vidnost vijakov in kovic itd). Pri tem bodite posebno pozorni na izdelavo lamel, ki morajo biti trdne, elegantne in tesnilne. Izpostavljene so namreč različnim vremenskim vplivom (sneg, veter, nalivi). Svetujemo vam, da izberete dovolj močne lamele, ki vam bodo služile dlje od preteka garancije. Vaše prvo vodilo naj bo torej kakovost.

  aluminijaste lamele skymatik zapiranje tesnenje

  Izberite prave materiale

  Življenjska doba pergole je odvisna od izbire materialov ter trdnosti in tesnil lamel, ki so vanjo dovršeno skonstruirane. Nič ni hujšega kot to, da prihranite denar, potem pa jo boste v nekaj letih morali popravljati ali zamenjati. Tradicionalno so pergole gradili iz lesa, opeke ali kamna, saj je to že stara egipčanska konstrukcija. Dandanes je materialnih možnosti veliko. Sodobne pergole so lahko izdelane iz aluminija, jekla, PVC-ja in drugih trdnih materialov. V naši ponudbi boste našli trajne bioklimatske lamelne pergole iz aluminija. Iščite vzdržljivo, kakovostno in trajnostno rešitev. Najboljša možnost bo zagotovo, če se odločite za aluminijasto pergolo.

  svetloba po želji bioklimatska pergola pomične lamele

  Slog

  Če želite najsodobnejšo bioklimatsko pergolo s funkcijami po meri, je pomembno, da sodelujete s podjetjem, ki ponuja različne modele pergol. Kakovost materialov in zanesljivost izvajalca sta zagotovo najpomembnejša vidika, vendar pa ne pozabite, da sta pomembna tudi slog in izgled vaše pergole. Oblika pergole bo odvisna od funkcionalnosti; privlačnost in gracioznost pa od izbranega sloga in dovršene izvedbe.

  Finančni načrt

  Prihodnost ni vaša usoda, temveč vaša izbira – tako, kot je vaša izbira trajnosten življenjski slog. Pergola je dolgoročna naložba. V kolikor boste svoj projekt zaupali nam, vam bomo pomagali prepoznati med katerimi modeli lahko izbirate glede vaš finančni načrt. Ta pristop je zagotovo tudi najboljša izbira, saj privarčujete čas, ki bi ga sicer bili primorani nameniti raziskavi trga. Mi vam bomo pomagali z nasveti, da boste privarčevali, hkrati pa boste dobili zares lepo in vzdržljivo pergolo. Vabimo vas, da nas obiščete v razstavnem salonu senčil v Krškem, kjer boste v sproščenem in prijetnem ambientu uvideli vse na enem mestu.

  Delite naprej

  Obiščite nas v razstavnem salonu

  Cesta prvih borcev 56, 8280 Brestanica

  Po predhodnem dogovoru.

  Dogovorimo se za sestanek

  Sproščen pogovor ob okusni kavi je koristen za medsebojno spoznavanje. Zato vas vabimo v udobje naše dnevne sobe, kjer bomo skupaj snovali ideje in ustvarjali genialne rešitve.

   Vaše ime in priimek

   Vaš elektronski naslov    


    

   Dogovorimo se za sestanek