Dogovorimo se za sestanek


   


   

  COOL MAMACITA in COOL FOTR sta se odločila za nakup COOL pergole

  Bioklimatska pergola Skymatik SUPERB

  Zdrav življenjski slog celotne družine

  Teja in Jani sta s skrbnim načrtovanjem in ureditvijo po meri ustvarila sanjski dom. Del vrta sta preoblikovala s postavitvijo pergole in na ta način še povečala življenjski prostor celotne družine. S Primoževo pomočjo sta izbrala »Bentley-a« med bioklimatskimi pergolami, model Skymatik SUPERB, v katerega sta se zagledala na Sejmu Dom. Odločitev je bila zagotovo prava.

  Pergola novemu domu zagotavlja popolno ujemanje, eleganten videz ter varno in kakovostno izvedbo za trajnostno delovanje in zdrav življenjski slog celotne družine.

  cool fotr in cool mamacita imata cool pergolo skymatik superb

  Mnenje stranke

  Nikoli si ne bi mislila, da bo pergola tako spremenila kvaliteto našega življenja. Pergolo smo dobili poleti, sredi vročine in če se takrat za njo ne bi odločili, bi lahko bivanje zunaj kar hitro pozabili. Ne samo, da nam nudi senco in lep pretok vetra, prav tako smo zunaj tudi, ko pada dež in ob večerih, ko si osvetlimo prostor. Z lahkoto trdim, da je bila odločitev za bioklimatsko pergolo nekaj najboljšega, kar sva sprejela. Od začetka, ko sva spoznala Primoža in Majo sva vedela, da je to to. Prijazen, topel in predvsem strokoven odnos naju je prepričal, da je najina odločitev prava. Izredno elegantna rešitev za povečanje bivalnega prostora.

  – Teja Jugovic

  Obiščite nas v razstavnem salonu

  Vabimo vas, da obiščete naš razstavni salon senčil v Krškem. Ob prijetnem druženju in posvetu boste dobili jasen uvid v trajnost in dovršenost izdelkov v celoti.

  Želite ponudbo?

  Izpolnite spodnji obrazec in nam zaupajte svoje želje, mi pa se vam bomo v najkrajšem možnem času oglasili nazaj.

   Vaše ime in priimek

   Vaš elektronski naslov    


    

   Dogovorimo se za sestanek