Dogovorimo se za sestanek


   


   

  Projekt

  Lamelna pergola Brustor B200 XL, več kot le zaščita pred soncem

  Vrt postaja vse bolj pomemben del naše bivalne izkušnje. V preteklosti se njegovemu oblikovanju ni posvečalo veliko pozornosti, danes pa se le ta v skoraj vsakem domu z nekaj zemlje, razvija v dragoceno oazo miru. Pametno urejen prostor je primeren za različne aktivnosti. Ne le poleti in spomladi, pod soncem in na svežem zraku, lahko uživate tudi jeseni in pozimi. Dobro načrtovana in urejena senčna rešitev je bistvenega pomena za ta namen: zagotavlja vam vse, kar potrebujete za udobno bivanje in popolno uživanje v vseh letnih časih, ne glede na vremenske razmere

  Naša najbolj prodajna lamelna pergola je Brustorjev model B200 XL. Svoj vrt je z njo opremila tudi mlada štiričlanska družina v Krškem. Ustvarili so si nov vsestranski in prilagodljiv zunanji prostor, ki jim služi v različne namene. Kako je videti njihov preoblikovan vrt, delimo z vami na slikah, več informacij o sami lamelni pergoli Brustor B200 XL pa vam predstavljamo v nadaljevanju zapisa.

  Lamelne pergole so primerne za ureditev zunanje kuhinje ali dnevne sobe na prostem

  V porastu je trend vse bolj popolnega in domiselnega opremljanja vrtov. Zunanja kuhinja in zunanja dnevna soba pod lamelno bioklimatsko pergolo sta odličen način za popestritev bivalne izkušnje na prostem. Lamelna bioklimatska pergola je terasni nadstrešek, ki je zasnovan tako, da zagotavlja senco, hkrati pa uravnava temperaturo in vlažnost ter z BIO klimo ustvarja udobno okolje, v katerem lahko uživate skozi vse leto.

  Letna kuhinja nudi priložnost za kuhanje in obedovanje na prostem, ob izkoriščanju lepega vremena in svežega zraka. Ta lahko vključuje žar, hladilnik in druge naprave, ki omogočajo popolno izkušnjo kuhanja na prostem. Poleg tega lahko pod lamelno pergolo ustvarite tudi zunanjo dnevno sobo. To je vedno znova prijeten, vabljiv in udoben prostor za sprostitev ter uživanje. Vključuje udobno sedenje in počitek na vrtni garnituri, LED ali RGB razsvetljavo in celo zunanje vrtno kurišče, ki ustvarja prijetno vzdušje ob druženju.

  Ustvarite svojo zgodbo pod senčno streho lamelne pergole B200 XL

  Streha na terasi bo vaš zunanji prostor dopolnila tako, da boste lahko ustvarili pravo zatočišče. Edina težava kakovostno izdelane lamelne bioklimatske pergole je lahko ta, da vam bo na vrtu tako prijetno, da ne boste hoteli nazaj v stanovanje. Poleti vas streha ščiti pred soncem in škodljivim UV sevanjem, jeseni in pozimi pa služi svojemu namenu. Večerja zunaj na terasi verjetno ni prva stvar, na katero pomislite pozimi, a s pravilno ureditvijo in dekoracijo je lahko le to super ideja, izkušnja pa super prijetna. Z ZIP screen roloji in steklom, ogrevanjem in atmosferski LED osvetlitvi, lahko ustvarite topel kotiček, ki je zelo prijeten, a hkrati ohranja stik z vašim vrtom in naravo.

  Lamelna pergola B200 (XL): najpopolnejši terasni nadstrešek

  Brustorjeva lamelna pergola B200 (XL) ni zaman njihov najbolj prodajan produkt. Na globalnem trgu je označena kot »best price performance pergola« in velja za tehnološko izjemno dodelan produkt, saj se nadgrajuje se že več kot desetletje. Vse morebitne pomanjkljivosti so bile z leti odpravljene. Ta model lamelne pergole je opremljen z različnimi integriranimi rešitvami, ki lepšajo življenja.

  Njena izjemna prednost je ta, da jo je v prihodnosti mogoče dodatno opremiti brez posegov v konstrukcijo, saj ima v celoti narejeno predpripravo za nadgradnjo. Posamezne komponente (LED razsvetljava, ZIP screen roloji, stekla, grelci itd) se lahko skozi leta dodajajo neodvisno in poljubno glede na vaše želje.

  Na voljo je v velikih velikostih. Poleg tega je B200 (XL) mogoče namestiti v najrazličnejših kombinacijah: lahko je enojna, nagnjena, z dvojno streho, kot vgradna streha, spojena, v obliki zvezde ali L, s previsom itd. Ravno tako je mogoče pokriti velike površine, zaradi česar je lamelna pergola B200 (XL) idealni terasni nadstrešek za uporabo v gostinstvu. Lamelna pergola B200 (XL) ni le funkcionalna, ampak je bilo v njeno zasnovo vloženega veliko premisleka. Vsi moteči elementi, kot so vijaki, sidrne pete in ohlapni kabli so popolnoma skriti v eleganten in minimalističen dizajn.

  Lamelne pergole, prilagojene vašim potrebam

  Vsaka lamelna pergola Brustor je ukrojena in izdelana po vaši meri, glede na vaše želje in potrebe. Tako lahko izbirate med različnimi možnostmi personalizacije vaše lamelne pergole. Izberete lahko poljubne dimenzije, barvo konstrukcije in lamel po RAL lestvici. Z integriranimi ZIP screen roloji ste zaščiteni pred soncem, vetrom in mrčesom. Za prijetno ambientalno vzdušje ob večerih lahko svoji pergoli dodate ogrevanje terase in atmosfersko LED osvetlitev. Dodatno udobje vam prinesejo tudi v konstrukcijo vgrajeni zvočniki Bluetooth in električne vtičnice.
  V množici ponudbe, v kateri se zlahka izgubimo, se cene pergol gibljejo od par tisoč in vse do nekaj deset tisoč evrov. Pergola je dolgoročna naložba, zato je tveganje ob nakupu večje.V kolikor boste svoj projekt zaupali nam, vam bomo pomagali prepoznati med katerimi modeli lahko izbirate glede vaš finančni načrt. Ta pristop je zagotovo tudi najboljša izbira, saj privarčujete čas, ki bi ga sicer bili primorani nameniti raziskavi trga. Mi vam bomo pomagali z nasveti, da boste privarčevali, hkrati pa boste dobili zares lepo in vzdržljivo pergolo. Vabimo vas, da nas obiščete v razstavnem salonu senčil v Krškem, kjer boste v sproščenem in prijetnem ambientu uvideli vse na enem mestu.
  4.8/5 – (6 ocen)

  Delite naprej

  Obiščite nas v razstavnem salonu

  Cesta prvih borcev 56, 8280 Brestanica

  Po predhodnem dogovoru.

  Dogovorimo se za sestanek

  Sproščen pogovor ob okusni kavi je koristen za medsebojno spoznavanje. Zato vas vabimo v udobje naše dnevne sobe, kjer bomo skupaj snovali ideje in ustvarjali genialne rešitve.

   Vaše ime in priimek

   Vaš elektronski naslov    


    

   Dogovorimo se za sestanek